TS1 Joystick - za igralce in za industrijo

  13. 06. 2018


Iščete dvoosni žandar?

Ne glede na to, ali iščete igralni pripomoček ali krmilnik za industrijsko uporabo, je pomembno, da krmilna palica, ki jo izberete, ustreza vašim potrebam po meri.
Ruffy Controls so vodilni ponudnik elektronskega kontrolnega sektorja, ki proizvaja vrhunske natančne ročke. Njihov inovativni pristop pomeni, da imajo njihovi izdelki široko paleto različnih možnosti, ki jim omogočajo, da se v celoti prilagodijo specifičnim potrebam.
Torej, kaj morate razmišljati pri izbiri dvosmerne igralne palice?
Dvoosne igralne palice so pogosto povezane z igranjem iger, vendar to ni edina uporaba.
Zanesljivost je velik problem pri izbiri igralne palice, še posebej v industrijskem okolju. Zanesljivost Joysticks-a lahko pade na napetost in odklon ročaja - zato je Ruffyova TS1 igralna palica s svojim 2,5 milijonom življenjskih ciklov življenjska doba kakovostna izbira.
Natančnost sorazmernega izhoda in odlične vrednosti vračanja v središče pomeni, da je TS1 idealen za aplikacije na daljinsko upravljanje v tesnih prostorih s strogimi zahtevami.
Združljivost z vašim sistemom je ključnega pomena. TS1 je v skladu s standardom HID 1.1. HID - ki stoji za človeško vmesno napravo - je del univerzalne specifikacije USB za računalniške zunanje naprave, katere namen je spodbuditi strojno opremo, ki je kompaktna in shrani podatkovni prostor, robustna in omogoča uporabo generične programske opreme.

Klasifikacija HID pomeni, da bodo krmilniki krmilnikov TS1 delovali z vgrajenimi gonilniki - tako da jih je mogoče hitro in preprosto namestiti brez glavobolov združljivosti s programsko opremo.

Kot igralno palico, TS1 ponuja zanesljivost, ki ni bila najdena v mehanskih stikala, saj stikala za učinek dvorane ne trpijo zaradi odklona kontakta.
Učinek Hall - odkril leta 1879 - je postal pozdrave za zanesljivost pri vseh vrstah vsakdanjih naprav in strojev - od avtomobilskih vžigov do tipkovnic, šivalnih strojev do tovarniških robotov. Senzorji dvoranskega učinka so drobni, robustni, enostavni za uporabo in zelo zanesljivi.
Različica USB ima 10-bitno ločljivost in napajanje 5VDC prek kabla USB. Na voljo je s kovinskimi ali plastičnimi ohišja, ki je primerna za različne namene - in z izbiro stopničaste ali prevlečene kapice, tipkala ali gradbenih pokrovov ter različne možnosti izhoda (0V-5V, od 0,5V do 4,5V, od 0,25V do 4,75, 1V do 4V, USB, CURSOR CONTROL) obstaja veliko možnosti za specifikacijo naročenih izdelkov.

Ima 45 ° kotno gibanje na osi X in Y in pomladni vrnitvi. Obstajajo tudi možnosti kablov, ki omogočajo, da se USB priključi pravokotno ali pod pravim kotom.
Za pomoč pri konfiguriranju TS1 na vaše natančne potrebe se obrnite na Nexus. Tu lahko vidite igralno palico na naši spletni strani. http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/RUFFY/Ruffy%20TS1%20Miniature%202%20Axis%20Hall%20Effect%20Joysticks